Trends binnen natuursteen tegels; Stoere strips!

natuursteen tegels

Natuurlijk is de algemene trend binnen de tegelbranche de laatste jaren volledig geswitcht van natuursteen naar keramiek, echter zit ‘echt natuursteen’ de laatste tijd weer een beetje in de lift. Het mooie natuurlijke karakter past heel mooi bij de vraag naar ‘vintage producten’ en we zien dan ook heel duidelijk een stijgende vraag naar specifieke producten van natuursteen. Bent u op zoek naar natuursteen tegels, dan moet u natuurlijk bij ons zijn. Tegelmegashop.be; Natuurstenen tegels voor de beste prijs, altijd van topkwaliteit en snel in huis!

Tegelmegashop

In een serie blogartikelen gaan we dieper in op diverse specifieke trends op tegelgebied. Deze keer gaan we dieper in op een stoer en robuust product, de natuursteenstrips. Deze bijzonde strips combineren rustiek met een bijzondere sfeer. Voor welke ruimte u ook op zoek gaat naar een passende tegel, in iedere ruimte kunt u natuursteen strips een mooi plekje geven. Of u nu een wand in uw woonkamer als ‘eye catcher’ wilt omtoveren, een rustieke uitstraling mee wilt geven aan uw keuken, een sfeervolle badkamer wenst of een gezellig toilet wilt realiseren; Natuursteenstrips zijn in al deze gevallen een optie die zeker het overwegen waard is. De prachtige natuurlijke producten realiseren een rustieke look, zeer sfeervol en ook heel mooi voor een ‘stoere look’, of juist als contrast bij een moderne en strakke interieurstijl.

 

Steeds meer mensen ontdekken de sfeer en het geweldige effect van deze mogelijkheid. Een goed alternatief voor mozaiek en tegelstroken! Wanneer we het hebben over ‘strips’ of stonepanels, hebben we het over tegelstrips van natuursteen, oftewel kleine stukjes natuursteen, die onderling aan elkaar zijn verlijmd. Deze worden dan ook zonder voegen vastgelijmd aan de muur met tegellijm en sluiten naadloos op elkaar aan. Dit zorgt voor een prachtig rustiek effect, maar tevens maakt dit het verwerken makkelijk en eenvoudig, ook voor de handige ‘doe-het-zelver’. Stroken zijn in principe natuursteen tegels die, in de lengte, in diverse breedte formaten worden gezaagd. Bij Tegelmegashop.be vindt u een prachtig assortiment natuursteenstrips, ook wel stonepanels genoemd, neem snel een kijkje op onze webshop of kom langs in onze showroom!