Tegels33: Snelle levering, 1ste keus en ruim assortiment

Wanneer u tegels wilt bestellen, raden we u aan om dit te doen op de webwinkel Tegels33.nl. Op de deze webwinkel is er voor iedereen wel een geschikte tegel te vinden. Van wand- tot aan vloertegels, u kunt een complete ruimte met tegels van Tegels33 bedekken. De tegels hebben verschillende printen, structuren en look. Via de webwinkel kunt u de tegels filteren op een gewenste look (natuursteenlook, betonlook, etc.) of u kunt filteren op merk, kleur, ruimte (tegels voor keuken, badkamer etc.) en nog veel meer andere aspecten. Zo kunt u eenvoudiger een tegel naar wens vinden.

Een passende tegel gevonden

Wanneer u een passende tegel heeft gevonden, kunt u deze direct online gaan bestellen, maar u kunt er ook voor kiezen om deze tegel eerst in het echt te bekijken. Een deel van het online assortiment is in de showroom te bekijken. Deze showroom kunt u dan ook zonder afspraak bezoeken in Venlo. Wanneer u geen tijd of zin heeft om naar een showroom te gaan, kunt u ook gratis een proeftegel aanvragen via www.tegels33.nl. Nadat u de aanvraag heeft gedaan kunt u binnen 3-4 werkdagen uw gewenste proeftegel in de brievenbus verwachten. U kunt ook meerdere tegelsamples in een keer aanvragen. Maakt u binnenkort gebruik van deze uitstekende (gratis) service?

Waarom Tegels33?

Tegels33 is een van de grootste tegel online aanbieder in Nederland. Met een voornamelijk online focus kunnen ze u de scherpste prijzen aanbieden. Op alle tegels wordt de laagste prijsgarantie afgegeven. Daarnaast is de service ook uitstekend. Zo hebben ze bijvoorbeeld de gratis proeftegel optie, live chat mogelijkheden en snelle levering die u online kunt traceren. De tegels van Tegels33 zijn daarnaast ook altijd 1ste keus tegels. Weet u waar u voor gaat kiezen? Bekijk snel het aanbod van tegels via het online assortiment en kies een tegel naar keuze.