Teak tv meubel voor mijn housewarming gekregen

teak tv meubel

Verrast  teak tv meubel

Vorige week werd ik tijdens mijn housewarming onwijs verrast met een teak tv meubel. Mijn moeder wist nog van vroeger dat ik dit heel graag wilde hebben voor in mijn eerste huis. Mijn oma had er namelijk eentje die ik altijd al prachtig vond, maar helaas was die niet meer in een hele goede staat doordat hij niet zo goed werd onderhouden. Toen ik mijn eerste huis kocht, is ze direct op zoek gegaan naar een plek waar ze er eentje kon kopen die leek op die van haar moeder. Dat bleek nog lastiger te vinden dan ze had verwacht. Het is wel zo dat zij eerst alleen bij grote ketens als IKEA is gaan kijken en daar hebben ze dat natuurlijk niet. Daar wordt alles in grote fabrieken gemaakt, terwijl degene die ik nu heb gekregen helemaal handgemaakt is in Indonesië. Uiteindelijk heeft ze hem gevonden bij De Teakhoeve. Daar hebben ze allemaal meubels van deze mooie houtsoort. Online hebben ze het grootste assortiment, maar ook in de showroom staat gigantisch veel. Je kunt er zelfs voor kiezen om het volledig naar jouw smaak te laten maken. De levertijd van stukken die niet op voorraad zijn is tussen de 12 en 16 weken, maar als hij wel op voorraad is, dan is dat een stuk korter.

Op voorraadteak tv meubel

Mijn moeder kon mijn teak tv meubel direct meenemen en heeft hem al die tijd verstopt voor me. Ik ben er gigantisch blij mee en wil iedereen die ook op zoek is naar zoiets aanraden om eens bij deze (web)winkel te kijken!