Loungebanken buiten staan erg mooi

loungebanken

Al een tijdje was ik op zoek naar loungebanken buiten. Wij wilden onze vernieuwde tuin graag aanvullen met wat mooi meubilair maar alles leek onbetaalbaar. Natuurlijk wil je mooie sofa’s en/of fijne ligstoelen. Maar als dat in de duizenden euro’s loopt, dan is het ineens iets minder aantrekkelijk. Van de kunststof tuinstoeltjes hadden wij nu ook wel genoeg gehad en daarom ben ik nog eens online gaan zoeken naar voordelige opties. Op het internet heb ik zelfs nog even gezocht naar tweedehands goederen, maar uiteindelijk zag ik dat toch niet zo zitten. Al met al heb ik veel geluk gehad, want ik kwam ineens terecht bij de website van Dutch Riviera!

 

loungebanken

Snelle aankoop

Omdat dit bedrijf echte design items verkoopt, dacht ik niet dat dit voor ons betaalbaar zou zijn. Echter was ik gelijk verliefd geworden op een rode set die ik per se wilde hebben. Met mijn man heb ik overlegd en een week later ging ik nog eens naar de website om een definitieve keuze te maken en wat denk je! Er was een aanbieding. De bestelling heb ik toen direct geplaatst en nu staan de loungebanken buiten erg mooi in mijn tuin! Wij zijn erg blij.