Kunst als blijvende herinnering

Bij een bijzondere gelegenheid hoort ook een bijzonder cadeau. Artihove werkt samen met zeer toegewijde kunstenaars. Bij Artihove vind je dan ook een zeer uitgebreid assortiment van producten die speciaal ontworpen zijn om bij bijzondere gelegenheden zoals een huwelijk of jubileum cadeau te geven. 

Jubileum cadeaus

Iemand die zich lange tijd voor jouw bedrijf heeft ingezet, verdient ook een bijzonder en persoonlijk cadeau. Hiermee toon je je waardering voor hem of haar. Artihove heeft een zeer uitgebreid assortiment in vrijwel alle prijsklassen. Hierbij kun je denken aan mooie wijnsoorten, gepersonaliseerd glaswerk maar ook bronzen beelden. Maar ook familie of vrienden wil je graag iets bijzonders geven bij een speciale gelegenheid. Ben je dus op zoek naar een bijzonder jubileum cadeau voor collega  vriend of familielid? Bij Artihove zul je zeker kunnen slagen. Zo kan je iemand een persoonlijk cadeau met een blijvende herinnering geven. Het zal absoluut worden gewaardeerd. 

Een bronzen beeld, uniek en bijzonder

Als je iemand een bronzen beeld cadeau geeft, geef je deze persoon een blijvende herinnering aan een speciale gebeurtenis. Bij Artihove kun je voor iedere gebeurtenis, of het nu een huwelijk, jubileum of verjaardag is, wel een beeld vinden dat bij de persoon en gebeurtenis past. 

Bij alle bronzen beelden die je bij Artihove koopt, wordt een motivatie inclusief CV bijgevoegd van de kunstenaar die het object heeft gemaakt. Dit maakt jouw cadeau extra speciaal. Wil je het nog persoonlijker maken, dan kun je ook nog een persoonlijke boodschap toe te voegen. Wil je het logo van bijvoorbeeld je bedrijf op het tekstplaatje laten zetten, dan is dit in de meeste gevallen mogelijk.

Een beeld van brons is goed bestand tegen de weersinvloeden en is dan ook geschikt voor zowel binnen als buiten in de tuin. Brons, een rood-gelige legering van koper en tin, zal na verloop van tijd zal het een groenig patina krijgen. Dit is niet erg, dit is juist een van de specifieke eigenschappen.

Je kunt uiteraard ook jezelf een fraai bronzen beeld of sculptuur cadeau doen en je tuin of interieur een heel persoonlijke uitstraling geven. Prijzen van bronzen beelden en sculpturen zijn afhankelijk van de afmetingen van het gekozen object en de oplage waarin het wordt gemaakt. Bij Artihove heb je de mogelijkheid om een bronzen beeld kopen vanaf 100 Euro exclusief BTW. Ook bieden zij de mogelijkheid om een uniek bronzen beeld op maat laten maken. Als je naar het kunstcentrum van Artihove in Bergschenhoek gaat, kun je voldoende inspiratie opdoen. 

Een urn voor een bijzonder persoon

Een urn is de laatste rustplaats van een dierbare en daar wil je iets bijzonder voor doen. Je wilt graag een urn die bij deze persoon past. Artihove biedt een grote keuze aan keramische urnen. Hieraan kun je ook een persoonlijke boodschap toevoegen. Ze zijn werkelijk heel bijzonder en zijn de door kunstenares Corry Ammerlaan met de hand gemaakt. Daarnaast is er ook nog de mogelijkheid voor een zogenaamde mini urn voor het geval de overledene bijvoorbeeld wilt worden uitgestrooid. Je hebt dan nog wel een aandenken waar je bijvoorbeeld een klein zakje as in kan bewaren.