gusj logoNiets past beter bij de smaak van de Blauwe Draad dan (uitgebreid te verhalen over) deze internationale grootheid uit eigen land! Gusj is een relatief nieuwe speler op de markt en is het zeker waard om over uit te weiden – de stijl van de meubels en de nostalgische, pure sfeer die deze uitstralen, die deze meubelstukken gewoonweg ádemen, passen als geen ander bij waar de Blauwe Draad voor staat. Laat je dus meevoeren in de verrassende wereld van Gusj.

gusj3

Je raakt als vanzelf ingezogen in de magische wereld van deze stukken

Voor dit merk dien je een catalogus te bestellen of bij jou in de buurt op zoek te gaan naar professionele dealers die het verkopen. Bij ons in de buurt zit een designwinkel die enkele meubelstukken van het merk verkoopt en in onze lunchpauzes sneaken (of sneakpeeken) we geregeld deze winkel in om ons te vergapen aan de meubelstukken. Bijgevoegd enkele indrukken van de zeer stijlvol en fraai vormgegeven website van het merk, zo krijg je toch een kleine indruk van de magische wereld waar je als vanzelf ingezogen raakt.

gusj

 

gusj2Voor een rustiek interieur met een geheel eigen sfeer, een die vervlogen tijden combineert met de moderne tijd, ben je bij dit merk helemaal aan het juiste adres. Wij hebben inmiddels al enkele stukken van de hand van Joop van de Ven, die aan het hoofd van de organisatie staat, in huis en kunnen je vertellen dat het echt een toevoeging is!

Tip: bezoek ook eens de showroom van het merk te Mol, in België.