Kies voor een beton schutting van Schutting33.nl!

Beton schutting collectie van Schutting33.nl

Zoekt u naar een nieuwe schutting? Bekijk de beton schutting collectie van Schutting33.nl. De betonnen schuttingen van Schutting33.nl zijn van de allerbeste kwaliteit (bewapend met beton), zijn leverbaar in 13 motieven en in alle kleuren. De betonnen schutting zijn voor een iedere gewenste stijl toe te passen. Voor een moderne look kiest u voor de Prestige Glad motief in het antraciet. Voor een hout look kiest u voor de Solide motief met een bruine kleur. Voor een iedere wens, is er een motief. Bekijk het assortiment en kies uw gewenste type schutting.

Bewapend beton

Een beton schutting is een prachtige erfafscheiding. Men kiest steeds vaker voor een betonnen schutting en wanneer u kijkt naar de kwaliteit, moderne uitstraling en prijs, snapt u meteen waarom! Een beton schutting is leverbaar in allerlei motieven, RAL-kleuren en formaten. U kunt de beton schutting compleet naar wens samenstellen. Voor een moderne uitstraling raden we u ook aan om te denken aan een beton/schanskorf schutting combinatie. Dit zorgt voor een luxueuze uitstraling die ideaal past in een moderne tuin.

RAL-kleuren

De bestelprocedure bij Schutting33 is erg snel. Als eerst kiest u ervoor om uw schutting te bestellen in de winkel of online. Wanneer u een schutting koopt in de winkel, krijgt u vanuit ons een factuur. Aan de hand van die factuur, kunt u een betaling verrichten en wordt u bestelling doorgezet. Besteld u online, dan kunt u via iDeal overboeken voor de snelste bestelproces. Wanneer u order is verwerkt, wordt het ingeboekt voor uitlevering, u ontvangt vanuit de transporteur een e-mail met een leverdatum en geschatte levertijd. De bestelling wordt met een vrachtwagen op uw gewenste locatie geleverd. Voor meer informatie over het leverings- en bestelproces bezoekt u Schutting33.nl.