Hele goede valbeveiliging gekocht!

valbeveiliging

Het belangrijkstevalbeveiliging

Voor het repareren van ons dak ging ik op zoek naar valbeveiliging. Mijn vrouw vond dit namelijk noodzakelijk, maar zelf zag ik hier niet zo het nut van in. Dit was totdat ik het met een vriend hierover had en hij mij vertelde dat dit helemaal niet duur hoeft te zijn. Daarnaast is het wel een stuk prettiger werken zei hij, want jij voelt jezelf daardoor een stuk zekerder. Toen ben ik gaan zoeken naar een plek waar ik dit zou kunnen aanschaffen en toen kwam ik terecht bij g4s safety solutions. In eerste instantie vond ik de prijzen erg hoog, tot ik erachter kwam dat het hier ook mogelijk was om te huren. Daardoor lag de prijs een stuk lager dan ik in eerste instantie had verwacht. Ik denk niet dat ik dit in de nabije toekomst nog eens ga gebruiken, dus kopen vond ik geen optie.

Blijvalbeveiliging

Ik wist niet precies wat voor valbeveiliging ik nodig had, dus daarvoor heb ik toen gebeld. Er werd mijn van alles gevraagd over de situatie waarin ik het zou gaan gebruiken. Uiteindelijk hadden zij een goed beeld van mijn vraag en kreeg ik een advies. Dat vond ik erg prettig, want zij zijn natuurlijk wel degene die hier verstand van hebben. Na een week had ik alles al in huis en kon ik veilig aan de slag gaan met het vervangen van onze dakkapel. Inmiddels is alles achter de rug en ben ik ongelofelijk blij dat ik dit toch heb gedaan!