Gazzini, topkwaliteit met een uitzonderlijk design.

Gazzini

De wereld van Ceramica Gazzini betreden betekent dat u open staat voor nieuwe stijlen en trends. Het is een kans voor iedereen die omringt wil worden met een overvloed aan de onmiskenbare Italiaanse stijl en design. De Gazzini tegels zijn combinaties van prachtige designs en uitstekende kwaliteit met oog voor detail. Bekijk de collecties van Gazzini en verdwaal in de verschillende stijlen en individuele creativiteit die tot uiting komen in de prachtige series met uitzonderlijke mooie tegels geschikt voor vloer en wand.

Tegelmegashop

Prachtige tegels met die onmiskenbare Italiaanse flair, dat is de overeenkomst tussen de volgende Gazzini tegelseries; Marmo Bianco, Look, Home, Glamstone, Gems, Ink40, Stream, Touch, Joy, Mywood, Attic planksm, Level, Easy, Cottage, Sevensins, D-Project, Stateworks, Trendy, Echowood, Suite, Urban Style, Extension, WAP en de Move. En over deze laatste willen wij u wel iets meer vertellen. De Move serie is een bijzondere natuursteenlook serie met een rustieke en ‘rauwe’ uitstraling. Daarnaast kenmerkt deze serie zicht door de grote diversiteit op het gebied van afmetingen, maar vooral ook in het aantal prints. Ookal gaa tu grote oppervlakte hiermee betegelen, hetzelfde patroon ga je bijna nooit tegenkomen. Dit past natuurlijk perfect bij de echte natuursteenlook, waarbij iedere tegel uniek is. Met de Gazzini move wordt dit bijna geevenaard.

 

Wilt u meer weten over de Move, of een andere Gazzini tegel? De medewerkers van Tegelmegashop zijn u graag van dienst! U kunt bellen, mailen of een bezoek brengen aan onze showroom. U kunt online eenvoudig een offerte aanvragen voor onze laagste prijs Wilt u deze in onze showroom bekijken, bel ons dan eerst even. Onze medewerkers kunnen dan meteen nagaan of de door u gewenste tegel aanwezig is.  Mocht dit niet het geval zijn, dan kunnen wij altijd speciaal voor u een sample aanvragen!