Wist u dat ledstrips heel sfeervolle verlichting kunnen bieden?

Ledstrips, wat een grote keuze is er toch in te maken, het is niet te geloven. Online werd ik overspoeld toen ik aan het zoeken was naar mooie ledstrips voor onze slaapkamer. Mijn vriendin en haar man hebben ledstrips in hun slaapkamer en het ziet er echt prachtig uit. Maar u moet niet zomaar voor ledstrips gaan, u moet wel voor de beste gaan want anders vallen ze eraf, of kunt u ze niet op maat knippen of kopen, of ze doen het zomaar opeens niet meer, of de afstandsbedieningen gaan op elkaar reageren. Nee, als u toch ledstrips moet kopen dan wel gelijk voor degene gaan met kwaliteit. Dit vonden we op ledstripkoning.be, echt een koning in zijn soort want ze bieden niet alleen heel veel verschillende ledstrips voor allerlei doeleinden, ze bieden ook nog eens goede, betaalbare ledstrips van goede kwaliteit. Ze bieden diverse ledstrips aan; multicolor, multicolor met warm wit licht, met koud licht, instelbaar wit en kleur en warm of helder wit. Ze hebben ze voor trappen, de TV, de tuin, het aquarium, op batterij, elektrisch, voor het bed, de parasol. Ze hebben ook slimme verlichting die te bedienen is met smartphone en tablet, dus dat is ook heel erg handig. Op de site kunt projecten van klanten zien, dat is natuurlijk heel erg leuk voor inspiratie, dat hebben wij ook gedaan. We hadden al een idee van wat we wilden gaan doen maar we hebben het door die projecten te bekijken nog een beetje aangepast. Ze bieden meer informatie aan op de site en vaakgestelde vragen en 10 aankoop tips als u er niet helemaal uitkomt. De klantbeoordelingen zijn super positief en ze geven vooral goede reviews, dat is altijd fijn om te lezen natuurlijk. U kunt uw eigen account aanmaken om te zien waar uw bestelling is. En ze hebben een goede klantenservice die op verschillende manieren bereikbaar is, u kunt ze zelfs appen. Ze zijn voorzien een webwinkel keurmerk, dat vind ik ook altijd wel leuk om te lezen en geeft me een fijn en veilig gevoel bij het kopen.

Ledstrips in verschillende vormen en kleuren

Dat is toch hartstikke leuk om dan de slaapkamer in al die mooie kleurtjes te zien? We hebben de ledstrips onder andere onder het bed bevestigd en dat ziet er super romantisch uit. Ook hebben we ze tegen de randen van het plafond aan bevestigd, dat geeft ook een super effect. Wij zijn er heel blij mee en gaan nog meer delen van het huis met ledstrips versieren!

Ook interesse in deze strips gekregen?

Ga dan zeker eens naar deze website, omdat:

  • Ze veel verschillende ledstrips aanbieden.
  • Ze informatie over de ledstrips geven op de site.
  • Ze op verschillende manieren te bereiken zijn.

Toch hartstikke leuk om een keertje een kijkje te gaan nemen. De prijs-kwaliteitverhouding is ook goed en ze leveren snel. De klantenservice is heel vriendelijk en behulpzaam. De ledstrips zijn prachtig om te zien en geven een mooie licht af. Wij zijn heel blij want wij wilden graag beter licht hebben en dat hebben wij nu voor een goede prijs kunnen krijgen.