Tip: cementtegels op de vloer maken een speels interieur

Still van de virtuele tour
Still van de virtuele tour

Een van mijn partners binnen de organisatie tipte me onlangs op een wel heel leuk bedrijf, te weten Designtegels, van wie ik de website zeker eens zou bezoeken. Deze firma heeft helaas geen eigen vestigingen in ons land, maar wel kun je een virtuele tour volgen door een van de vestigingen in buurlanden Nederland en Duitsland. Hoewel een gewoon bezoek aan de website natuurlijk ook al volstaat, krijg je van die digitale tour wel een goede indruk van het enorme aanbod dat deze keten in huis heeft.

Het grote en bovenal grootse assortiment

En het uitgebreide assortiment is zeker een van de grote voordelen van Designtegels, net als de originaliteit en afwisseling van het aanbod, de kwaliteit van de cementtegels en de scherpe prijzen. De Blauwe Draad kent dit wereldje natuurlijk wel een beetje en uit eigen ervaring kan ik je zeggen de prijzen erg gunstig zijn. Voor het laten leveren van een pallet tegels bijvoorbeeld, betaal je hier in België slechts zestig euro en dat is echt een koopje.

Even inzoomend op het aanbod, wat heeft deze firma nou allemaal precies in huis? Zoals gezegd vind je er een enorm aanbod van cementtegels en andere onder Moorse en Portugese invloed ontworpen tegels in zelliges, azulejos en mozaïek. Op deze pagina enkele voorbeelden van hoe je je interieur echt tot een bijzondere plek kunt te maken, enkel voor het kiezen voor een wandbekleding of vloerbedekking van dit soort tegels.

Tip: ook leuk om een simpele houten tafel mee te transformeren naar een op slag bijzondere eettafel, zoals hiernaast getoond.